Πετρώνιος, ο Σύμβουλος

Εμπνευστής των Απλών Τεχνών, Ηγέτης των Μιχαηλιτών και Ανακριτής.

Description:

Clan: Toreador
Generation: 5η,
Embraced: 65 μ.Χ.
Sire: Μιχαήλ
Apparent Age: Early 30’s
Appearance: 3
Haven:

Bio:

Ο Πετρώνιος ήταν ένας Ρωμαίος σατυρικός συγγραφέας, όταν η Ρώμη βρισκόταν στα χέρια του παρανοϊκού Νέρωνα. Δημιούργημά του ήταν το πασίγνωστο “Σατυρικόν” στο οποίο υπογραμμίζει την έκπτωση των ηθών στην εποχή του, μέσα από ουκ ολίγες προσωπικές εμπειρίες. Ηδονιστής ο ίδιος, μπαίνει στο στόχαστρο του Νέρωνα αλλά και, εν αγνοία του ίδιου, του Μαθουσάλα Μιχαήλ.

Οι Toreador της Ρώμης συναρπάζονται όχι μόνο από το λαμπρό τελέντο του Πετρώνιου αλλά και από τις ιστορίες που περιέχονται στο έργο του και οι οποίες περιγράφουν τη ζωή ενός βρυκόλακα και ενός λυκάνθρωπου. Έτσι, όταν ο Πετρώνιος αποφάσισε να αυτοκτονήσει αντί να εκτελεσθεί από τη Ρωμαϊκή Φρουρά, ο Μιχαήλ τον φέρνει στους κύκλους των Toreador. Το embrace ταρακουνάει τον Πετρώνιο με αποτέλεσμα όχι μόνο να εγκαταλείψει τον ηδονιστικό τρόπο ζωής του αλλά και να ακολουθήσει το Μαθουσάλα sire του στην Κωνσταντινούπολη.

Κυριευμένος από την αρετή και την αγιοσύνη του Μαθουσάλα, ο Πετρώνιος έχει αναλάβει τη διοίκηση της Οικογένειας, βρισκόμενος πάντα στο πλευρό του Μιχαήλ. ακόμα και όταν αυτός βρίσκεται σε λήθαργο.

Πετρώνιος, ο Σύμβουλος

Constantinople by Night urbanfractal